Politie zoekt getuigen na gewapende overval Molenweg

Normal bord met logo politie
Afbeelding: Politie

De politie is op zoek naar getuigen die meer kunnen vertellen over een gewapende overval in Nijmegen afgelopen maandagochtend 3 augustus. Iets over 10:30 uur werd er bij een drogist aan de Molenweg onder bedreiging van een mes geld uit een kassalade weggenomen.

De vermoedelijke dader heeft een donkere huidskleur, is rond de 1 meter 90 lang en was gekleed in een zwart t-shirt, zwarte broek, zwarte schoenen en droeg een bivakmuts.

Vluchtroute

De overvaller rende na de overval de Bloemendaalseweg op en vervolgens rechts de Dikkeboomweg op in de richting van de Voorstadslaan. Daar pakte de verdachte een fiets uit een tuin en vluchtte met de fiets verder.

Meld bij de politie

Bewoners die iets hebben gehoord of gezien vragen we om contact op te nemen. Daarnaast zijn er mogelijk camerabeelden die het onderzoek verder kunnen helpen. Melden kan via 0900-8844 en volledig anoniem via 0800-7000.

Adverteren op DeNijmeegse.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op DeNijmeegse.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Nijmegen
19:21

17° C

Zwaarbewolkt

2.61 km/h

74%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief