Diefstal van Zeventien Pakketten in Nijmegen

3 maanden geleden gepubliceerd

Aan de Nieuwstraat in Nijmegen vond een opmerkelijke diefstal plaats. Twee mannen ontvreemdden zeventien pakketten uit een geparkeerde bestelbus.

De Diefstal

De bezorger parkeerde zijn bestelbus in de ochtend kort na 10.00 uur aan de Nieuwstraat in Nijmegen. Bij terugkomst van zijn bezorgronde ontdekte hij dat er zeventien pakketten waren gestolen.

Twee mannen, die al enige tijd op de uitkijk stonden, worden verdacht van de diefstal. Een van de mannen had een steekwagentje bij zich, de ander was druk in gesprek aan de telefoon. Zodra de bezorger de hoek om was, liep de man met de steekkar naar de bus. Hij wist de bus open te krijgen en nam in het zicht van nietsvermoedende voorbijgangers zeventien pakketten mee. De pakketten legde hij vervolgens in hun eigen bus. De telefonerende man hield intussen de wacht. Beide mannen reden daarna weg met de gestolen goederen, waaronder kleding van het merk Levi’s.

Oproep tot Tips

De politie roept getuigen op om zich te melden als zij iets hebben gezien dat kan bijdragen aan het oplossen van deze zaak. De gestolen pakketten zijn mogelijk opvallend vanwege het merk Levi’s, dat op de kleding staat die in de pakketten zat.

Signalement Daders

De daders zijn twee mannen. Een van hen was in het bezit van een steekwagentje, de andere man was aan het bellen tijdens de diefstal. Verdere details over het signalement van de mannen zijn op dit moment nog niet bekend.