Oproep getuigen: Gewonde jongen vraagt om hulp op Hatertseweg, Nijmegen

2 maanden geleden gepubliceerd

Op zaterdag 16 maart 2024, tussen 20.30 en 21.30 uur, vroeg een minderjarige jongen met gezichtsverwondingen om hulp aan voorbijgangers op de Hatertseweg in Nijmegen. De politie is op zoek naar mensen die hem hebben gezien of gesproken.

Omschrijving incident

De jongen vroeg voorbijgangers of zij de politie wilden bellen. Hij liep vermoedelijk vanaf de Rentmeesterhof via de Hatertseweg in de richting van de St. Annastraat. Hij sprak niet alleen mensen op straat aan, maar stapte ook restaurants en cafés binnen om om hulp te vragen.

Oproep tot getuigen

De politie komt graag in contact met mensen die de jongen die avond hebben gezien of gesproken, op straat of in een horecagelegenheid. Als je informatie hebt over dit incident, kun je deze doorgeven via een tipformulier of door te bellen naar de tiplijn.

Anoniem tippen

Mocht je liever anoniem blijven, dan kun je Meld Misdaad Anoniem bellen of naar hun website gaan. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en niet van de politie. Jouw informatie wordt alleen doorgegeven als deze op geen enkele manier naar jou te herleiden is.