Politie rolt hennepkwekerij op na tip van burger

Normal 19470431625 57374cab1a o

Nijmegen - De politie trof dinsdagavond 19 november een hennepkwekerij en drogerij aan bij een garagebox, gevestigd achter een dierenkliniek aan de Voorstadslaan. Twee personen die aanwezig waren in de garagebox zijn door de politie aangehouden. Een 54- jarige man en een 23- jarige man uit Nijmegen zitten vast voor verder onderzoek.

Omstanders roken een zeer sterke henneplucht en schakelden de politie in. Agenten ontdekten vervolgens een hennepkwekerij en een hennepdrogerij in één van de garageboxen. In de garagebox troffen zij onder andere ook een groot bedrag contact geld aan en munitiepatronen. Daarnaast vonden de agenten, na doorzoeking van de garagebox onder andere een vermoedelijk gestolen fiets en motorfiets. Deze goederen zijn in beslag genomen. De twee mannen die zich op dat moment in de garagebox bevonden zijn aangehouden en zitten vast voor verder onderzoek. De recherche onderzoekt de rol van de verdachten met betrekking tot de hennepkwekerij en de aangetroffen spullen.

Adverteren op DeNijmeegse.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op DeNijmeegse.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Nijmegen
21:36

17° C

Zwaarbewolkt

2.61 km/h

74%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief